A Tudatos Vásárlók blogja

Smartkosár

Smartkosár

Rólunk

2018. október 09. - Smartkosár

 

logoa_tla_tszo.png

A Smartkosár abban segíti a vásárlókat, hogy átlagosan 30%-ot takarítsanak meg a bevásárlásokon. A nagy kereskedelmi láncoktól függetlenül működő oldalunkon közel 100.000 terméket hasonlítunk össze annak érdekében, hogy a legjobb ajánlatokat tudják a felhasználóink kiválasztani.

Mi az a Smartkosár?

A Smartkosár egy ingyenes, bevásárlókosár összehasonlító felület, ahol megtalálható a Tesco, Auchan, Príma, Lacsiboltja, és a Groby online kínálata.

Összehasonlítjuk, hogy a kiválasztott termékekből álló kosár melyik online szupermarketben mennyibe kerül. Ha a legolcsóbbat választod, akár minden bevásárlás alkalmával 30%-ot tudsz megspórolni. Az ingyenesen használható oldalunk célja, hogy segítsünk pénzt megtakarítani a hétköznapi bevásárlások során. A szupermarketektől teljes mértékben függetlenül működve hasonlítjuk össze az egyes termékeket, annak érdekében, hogy a felhasználók mindig a legjobb vásárlási döntéseket hozhassák meg. Lehetővé tesszük számodra, hogy az 5 legnagyobb online szupermarket (Groby, Tesco, Auchan, Príma, Lacsiboltja) kínálatáról egy helyen tájékozódj, így a segítségünkkel minden bevásárlás alkalmával 30%-ot tudj megspórolni.

A Smartkosár segítségével te is összeállíthatod a saját bevásárlólistádat, amiről a rendszerünk megmondja neked, hogy összességében melyik online szupermarketben lesz a legolcsóbb a kosarad. Mi értetek dolgozunk: célunk, hogy minden háztartás a lehető legnagyobb értéket kapja a pénzéért minden vásárlás során.

Miért érdemes rendszeresen használnom a Smartkosarat? 

Biztosan hallottál róla, hogy a szupermarketek rendszeresen megváltoztatják az áraikat, így a vásárlók számára teljesen kiismerhetetlen, hogy a heti bevásárlásaik során a legnagyobb értéket kapják-e a pénzükért. Ugyanazon termékek árai között az egyes boltokban hatalmas árkülönbség figyelhető meg. A Smartkosár segítségével összehasonlíthatod az árakat, így soha többé nem kell többet fizetned, mint amennyit muszáj. Statisztikáink szerint ​​felhasználóink átlagosan 30%-ot takarítanak meg minden bevásárlás alkalmával.

 

Hogyan működik a Smartkosár?

A Smartkosár közvetlenül Magyarország legnagyobb szupermarketeitől gyűjti be az árakat. Naponta frissítjük webhelyünket, ami azt jelenti, hogy nálunk mindig az elérhető legfrissebb árakat és promóciókat láthatod.

Amíg oldalunkon összeválogatod a szükséges termékeket a kosaradba, mi folyamatosan jelezzük, hogy az adott kosarat honnan tudod a legolcsóbban megrendelni. A válogatás után egy összesítő táblázatban is megmutatjuk, hogy melyik szupermarketben mennyibe kerül a kosarad. Amennyiben valamelyik boltban nem kapható az általad kiválasztott termék, az oldalunk automatikusan helyettesítő terméket javasol. (Amennyiben te mégis másik terméket választanál, a javasolt árut bármikor kicserélheted.)

 

Milyen eszközökről érhetem el a Smartkosarat?

Az oldalunk asztali és hordozható számítógépen, valamint okostelefonon és tableten egyaránt elérhető, így bárhol össze tudod hasonlítani az árakat.Kinek ajánljátok a Smartkosarat?

Röviden mindenkinek, aki szokott bevásárolni, és nem szeret fölöslegesen pénzt költeni. Ha magadra ismersz, akkor ezt az oldalt az te számodra hoztuk létre. Már most is több ezer ember látogatja meg rendszeresen az oldalunkat, hogy okosan dönthessen.

 

Mennyit tudok az oldal használatával spórolni?

Egy átlagos háztartás havi kiadásainak több mint 30%-át olyan cikkekre költi, amit nálunk is megtalál. A legolcsóbb és a legdrágább bolt árai között átlagosan 30%-os eltérés mutatkozik. Ugyanakkor ennél jóval nagyobb különbség is előfordulhat, ha sajátmárkás termékeket is választunk. Ráadásul esetenként változó, hogy a kosarad melyik szupermarket sajátmárkás termékeivel lesz a legolcsóbb.

 

Melyik a legolcsóbb online szupermarket?

Erre nincs egyszerű válasz, mivel a vásárlások során azt tapasztaljuk, hogy vásárlásonként eltér, hogy melyik a legolcsóbb szupermarket. Ennek az az oka, hogy az áruházak rendszeresen változtatják az áraikat és akcióikat. Ezért is érdemes rendszeresen visszatérned az oldalunkra, és összehasonlítanod az aktuális kínálatot.

 

Miért érdemes nálatok kezdenem a bevásárlást valamelyik online szupermarket helyett?

Mi sokkal több eszközt, szempontot és információt adunk neked, hogy könnyebben dönthess.

  • Az ügyfelek nem csak egy, hanem egyszerre 5 üzletből tudnak válogatni, és össze tudják hasonlítani mind az egyes termékeket, mind a teljes kosarakat.

  • Hamarosan nem csak az árakat tudod összehasonlítani, mivel már dolgozunk egy olyan komment rendszeren, ahol visszajelzéseket írhatnak a vásárlók a tapasztalataikról.

  • A manipulatív marketingtrükkök helyett teljes körű tájékoztatást adunk neked a termékekről.

  • Fontosak számunkra a tudatos vásárlók, ezért a termékeket az alábbi szempontok szerint is szűrheted:

    -Magyar termék
    -Cukormentes
    -Laktózmentes
    -BIO
    -Gluténmentes
    -Vegán/Vegetariánus

 

Milyen új funkciókat fogtok bevezetni a Smartkosár oldalon?

Miután összeállítottad a kosaradat, át fogjuk dobni a szupermarket oldalára, hogy ott egyből meg is tudd rendelni. Nem csak termékeket lehet majd választani, hanem ún. “Smart termékeket” is. (Pl: Tej 1,5%, 1l - ha ezt helyezed majd a kosárba, mi minden boltból kiválasztjuk a legolcsóbb 1,5%-os tejet, és azokat hasonlítjuk össze.) Így még több pénzt és időt tudsz majd megspórolni. Intelligens chat bevásárlási asszisztens segítségével segítünk majd a vásárlóknak, hogy még többet spóroljanak. „Smart csere” nevű funkciónkkal a vásárlás befejezése előtt megmutatjuk a kiválasztott termékeknél jobb egységárral rendelkezőket, valamint a gazdaságosabb kiszereléseket. Pl.: a 250 grammos Nutellát választottad, és mi felkínáljuk neked a 350 grammos kiszerelést, amelynek olcsóbb a Ft/kg-ra vetített ára, és ráadásként megmutatjuk a Tesco sajátmárkás mogyorókrémét is, amivel még többet spórolhatsz. Külön oldalon fogjuk összegyűjteni az egyes boltok legjobb akcióit, kuponjait.

A bejegyzés trackback címe:

https://smartkosar.blog.hu/api/trackback/id/tr8914290945
süti beállítások módosítása